ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Een screening volledig naar uw wensen

Elke werkgever stelt andere eisen aan de inhoud van screening van personeel, soms verschillen de eisen zelfs per afdeling of functie! Daarom biedt PeopleXcheck u de mogelijkheid uw eigen pakket samen te stellen. Daarnaast is er een standaard pakket ontwikkeld, deze heeft een vaste prijs zodat u niet tegen verrassingen komt te staan.

Wij bieden u maatwerk en komen daarom graag in gesprek. Op deze manier is het beste aan uw wensen te voldoen. Vraag daarom de vrijblijvende demo en kennismaking aan.

CHECK

Een greep uit onze online checks

Diploma checker

Het checken van diplomagegevens via de unieke koppeling met het Diplomaregister van DUO, en het opleidingsverleden van de medewerker vaststellen.

Lees meer

ID check

Het verifiëren van identiteitsbewijzen zoals een paspoort of identiteitskaart via de koppeling met DataChecker, en de identiteit van de medewerker vaststellen.

Lees meer

VOG-check

Het checken van het justitieel verleden van de medewerker, door de medewerker versneld een VOG aan te laten vragen via de koppeling met Dienst Justis.

Lees meer

Integriteitscheck

Het verifiëren van de integriteit van de medewerker door een of meerdere referenties te benaderen en een beoordeling te ontvangen.

Lees meer

Referentiecheck

Het checken van het (eerdere) functioneren van de medewerker door referenties te benaderen en een beoordeling te ontvangen.

Lees meer

Formulierencheck

Het door de medewerker (digitaal) laten invullen van formulieren zoals vragenlijsten en verklaringen, die door de organisatie zijn aangeleverd.

Lees meer

BKR-check

Het checken van de BKR-status van de medewerker, door de medewerker BKR-verklaring aan te laten vragen via de koppeling met Stichting BKR.

Lees meer

Kadaster-check

Het checken van eigendoms- en/of hypotheekinformatie van de medewerker, via de koppeling met het systeem van het Kadaster.

Lees meer

KvK-check

Het checken van gegevens van de medewerker uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK), door gebruik te maken van de koppeling met het systeem van de KvK.

Lees meer

Competentiecheck

Binnenkort beschikbaar

Lees meer
Hoe werkt het?

Standaard pakket

€ 97,50

– Diplomacheck
– Identiteitscheck
– VOG-check
– Integriteitscheck
– Referentiecheck
– Formulierencheck

Dit pakket komt overeen met een Pre Employment Screening (PES).

Wij raden dit pakket aan voor banken en verzekeraars.

Vraag offerte aan

Maatwerk

Offerte

Wilt u uw eigen pakket samenstellen, of wilt u gebruik maken van losse checks?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op.

Contact

Kennismakingsactie!

Demo

Wilt u weten hoe het screenen van medewerkers via ons online platform verloopt?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende demo aan, en ervaar zelf de eenvoud en snelheid ervan!

Vrijblijvende demo